Ενθουσίασε στο σύνολό του το τριήμερο σεμινάριο αυτοάμυνας

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού έκλεισε το τριήμερο εκπαίδευσης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Εφαρμοσμένης Αυτοάμυνας – Ο.Σ.Ε.Α.

το οποίο διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Δήμου Νεάπολης  κατά τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν πρακτικά μαθήματα αυτοάμυνας από τους εκπαιδευτές του συστήματος κο Βασίλη Παπαδόπουλο και κο Γιώργο Μουρατίδη, τεχνικές άμυνας σε κτυπήματα από πόδια από τον κο Βαλεντίνο Παπαλάμπρου, πρωτόκολλο ενεργειών σε κατάσταση κρίσης, τεχνικές και μέθοδο αντιμετώπισης και δράσης σε ακραίες συνθήκες και σε επίθεση λεκτική και σωματική, μεθόδους συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας από τον κο Γεώργιο Σαριαννίδη και αναγνώριση κινδύνου, πολιτισμικές διαφορές και συμπεριφορές και γλώσσα του σώματος από τον κο Κωνσταντίνο Τσιραχάδη.

Ένα γεμάτο και περιεκτικό τριήμερο το οποίο προστέθηκε πάνω στο πενθήμερο της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στον Κολλινδρό Πιερίας συμπληρώνοντας και προσθέτοντας απαραίτητες γνώσεις στους εκπαιδευτές της Ο.Σ.Ε.Α.

Στην προσπάθεια αυτή της ομοσπονδίας μεγάλη διευκόλυνση παρείχε η προσφορά της αίθουσας του γυμναστηρίου καθώς και του συνεδριακού χώρου του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας Δήμου Νεάπολης

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τους υπεύθυνους του κέντρου και ιδιαιτέρως την κα Ακριτίδου Βαρβάρα και τον κο Γιώργο Μουρατίδη για την διαμεσολάβηση και υποστήριξη σε ότι και αν χρειάστηκε.

Scroll To Top