Οι πρώτοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές για το Ο.Σ.Ε.Α. ξεκινούν τον Σεπτέμβριο τα τμήματά τους (Φωτο)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης έκλεισε το τελευταίο στάδιο της  εκπαίδευσης και πιστοποίησης των εκπαιδευτών στο  ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ – Ο.Σ.Ε.Α.’. Οι τελευταίες αυτές πέντε ημέρες αν και κοπιαστικές και σε πολλά σημεία δύσκολες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκπαιδευόμενους εκπαιδευτές οι οποίοι περιμένουν με ενδιαφέρον τα επόμενα στάδια εκπαίδευσης καθώς και τον Σεπτέμβριο για να ξεκινήσουν τα τμήματα Αυτοάμυνας στις Σχολές τους.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της όλης διαδικασίας είναι ότι η εκπαίδευση κινήθηκε στο επίπεδο της μεθοδολογίας και της δημιουργίας ικανοτήτων.

Η πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης ξεκίνησε με την εισήγηση του κου Γεώργιου Δογιβάνη κεντρικό θέμα του οποίου ήταν η Εγκληματικότητα και η Τρομοκρατία. Ακολούθησε ο κος Βασίλης Παπαδόπουλος με το κο Γεώργιο Μουρατίδη με προπόνηση επί της σωματικής αυτοάμυνας με ανάλυση τεχνικών και μεθοδολογίας και η εκπαίδευση έκλεισε με τον κο Στέφανο Λιατόπουλο ο οποίος είχε στη διάθεσή του ένα απόγευμα και ένα πρωινό με θεματολογία πραγματικά σενάρια και  αντιμετώπισή. Να σημειώσουμε ότι η απογευματινή εκπαίδευση την Πέμπτη 10 Αυγούστου ξεκίνησε στις 18:00 και τελείωσε στις 03:00 τα μεσάνυχτα

Η πενθήμερη εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στον Κολλινδρό Πιερίας από τις 7έως και τις 11 Αυγούστου και πιστοποιήθηκαν συνολικά 14 εκπαιδευτές’  με σκοπό τον  Σεπτέμβριο να εντάξουν στις σχολές τους τμήματα αυτοάμυνας.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει νέος κύκλος εκπαίδευσης των πιστοποιημένων εκπαιδευτών με σκοπό να αφομοιώσουν καλύτερα την ύλη του συστήματος αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με καινούργια αντικείμενα  και στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα τριήμερο σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη.

Νέο Σχολείο Πιστοποίησης εκπαιδευτών θα γίνει από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018

Scroll To Top