Πολυάριθμη αποστολή για την Πρίστινα ετοίμασε η Ε.Ο.Μ.Α.

Για την Πρίστινα του Κοσόβου ετοιμάζεται να αναχωρήσει στις 28 Ιουλίου μια πολυπληθείς αποστολή η οποία οργανώθηκε μέσα στους κόλπους της Ε.Ο.Μ.Α.

Πρόκειται για αγώνες  Κ1 που θα γίνουν το Σάββατο 29 Ιουλίου,  τους οποίους επιμελούνται διοργανωτές που ζουν σε χώρες της Ευρώπης και θέλουν να δραστηριοποιηθούν και να προβάλουν τον τόπο τους.

Η επαφή έγινε μέσω του Alikaj Alban προπονητή πλέον στην Αλβανία και πρώην μαθητή του Νίκου Κονδυλάκη ο οποίος και θα είναι ο αρχηγός της αποστολής.

Από Ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν οι αθλητές του Νίκου Κονδυλάκη: Παπαϊωάννου Γιάννης, Ζαφείρης Σταύρος, Ουζούνης Αλέξανδρος, JamoArmboκαι ΜπέληΜπάγια, Από την ομάδα του Τζιτζιού Βασίλη οι: Χρυσοχοϊδης Αλέξανδρος, Τσακιράκης Παναγιώτης και Τσιρικούδης Χρήστοςαπό την ομάδα του Κώστα Μαρκόπουλου (Ρέθυμνο) ο ΚιοσέΣήφης, από την ομάδα του Ζηρίδη Αλέξανδρου η Μέτσκα Γιώτα και η Τσιλιγγαρίδου Αγγελική, Από την ομάδα του Σμυρνιού Βασίλη οι: Νικολάου Αλέξανδρος και Σωπρανίδης Λεωνίδας , από την Ομάδα του Σκέμπη Στέλιου ο Σαραπτσής Βασίλης και από την ομάδα του Πιστικού Γρηγόρη ο Νικόλας Πιστικός.

Μαζί με τους προπονητές των αθλητών την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ.Α κος Γιώργος Σαριαννίδης.

 

Scroll To Top